ΞΥΛΙΝΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ ΞΗΡΗ ΕΝΤΡΙΒΗ & ΜΠΑΝΙΟ

%ce%be%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%81%cf%84%cf%83%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%be%ce%b7%cf%81%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9

ΒΟΥΡΤΣΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΙΑ ΞΗΡΗ ΕΝΤΡΙΒΗ & ΜΠΑΝΙΟ

C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Downloads\91b2X0X-vxL._SL1500_.jpg

Το βούρτσισμα σώματος απομακρύνει το νεκρό δέρμα και ανοίγει φραγμένους πόρους, ενώ παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Η συνηθισμένη χρήση βούρτσα κυτταρίτιδας ενθαρρύνει την κινητοποίηση λεμφατικών υγρών, τα οποία με τη σειρά τους απομακρύνουν τοξικά απόβλητα που συμβάλλουν στο σχηματισμό κυτταρίτιδας. Πάντα βουρτσίστε από τα πόδια προς τα πάνω προς τη μέση και από τα δεξιά προς τα αριστερά σε μικρές κυκλικές κινήσεις  για να βοηθήσετε να μετακινήσετε τις τοξίνες μέσω των λεμφαδένων. Στη συνέχεια, βυθίστε  τον εαυτό σας πλήρως σε ένα λουτρό άλατος για να βοηθήσετε τρίβοντας στην απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα.

Λίγα λόγια για την ξηρή εντριβή

Η αρχαία Ayurvedic  πρακτική της Γκαρσάνα (που σημαίνει τριβή με τρίψιμο περιλαμβάνει επίσης το στεγνό βούρτσισμα και το μασάζ ορισμένων σημείων στο σώμα. Το Γκαρσάνα μπορεί να διεγείρει την κίνηση στο λεμφικό σύστημα, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του ρυθμού αποτοξίνωσης. Πιστεύεται επίσης ότι αναζωογονεί την σύγχρονη έννοια του ξηρού βουρτσίσματος.

Σημειώνετε ότι το κανονικό στεγνό βούρτσισμα μπορεί να βοηθήσει το σώμα να εξαλείψει τις τοξίνες, οι οποίες μπορεί να φτάσουν όσο το ένα κιλό ή δύο λίβρες την ημέρα. Το στεγνό βούρτσισμα βοηθά επίσης τη διαδικασία καθαρισμού του σώματος ενεργοποιώντας τους ιδρωτοποιούς αδένες και ανοίγοντας τους πόρους περαιτέρω. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να χαλαρώσετε τους τεταμένους μύες, ειδικά έναν άκαμπτο λαιμό, την πλάτη ή τους ώμους.
Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούσαν λούφα για να βουρτσίσουν το δέρμα τους πριν κάνουν ένα ζεστό μπάνιο για να καθαρίσουν το δέρμα τους από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το βρωμιά. Οι Έλληνες χρησιμοποίησαν, ένα είδος μεταλλικής ξύστρας, για να αφαιρέσουν τη βρωμιά από το δέρμα μετά την άσκηση έντονων σωματικών δραστηριοτήτων.

C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Downloads\Top-Sell-Natural-Bristle-Long-bent-back-rubs-Spa-massage-bath-brush-BS.jpg

ΟΦΕΛΗ

1. Βελτιώνει τη συνολική κατάσταση του λεμφικού συστήματος

Το λεμφικό σύστημα είναι όπου το σώμα ξεπλένει τις τοξίνες, τα απόβλητα και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες. Το λεμφικό σύστημα κυκλοφορεί μέσω του σώματος και μεταφέρει λευκά αιμοσφαίρια που καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Το ξηρό βούρτσισμα λέγεται ότι βοηθά στην τόνωση του λεμφικού συστήματος και στη βελτίωση της διαδικασίας αποτοξίνωσης. Υπάρχουν περίπου 600 έως 700 λεμφαδένες που τοποθετούνται σε διαφορετικά μέρη του σώματος, μερικά από αυτά κοντά στους πνεύμονες και την καρδιά, ενώ άλλα βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, για παράδειγμα κοντά στις μασχάλες και τη βουβωνική χώρα. Αυτοί οι κόμβοι λειτουργούν ως φίλτρα για την λεμφαδένα και είναι εκεί όπου συμβαίνει η παραγωγή και αποθήκευση λευκών αιμοσφαιρίων.

Όταν το λεμφικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, τα απόβλητα και οι τοξίνες παραμένουν παγιδευμένα στο σώμα, γεγονός που μπορεί να κάνει ένα άτομο άρρωστο και ευάλωτο σε ασθένειες. Κάποιες σοβαρές ιατρικές καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν το λεμφικό σύστημα περιλαμβάνουν το λυμφοίδημα, όπου οι λεμφαδένες εμποδίζονται και αρχίζουν να διογκώνονται και το λέμφωμα, το οποίο είναι καρκίνος της λεμφαδένου που προκαλείται από την υπερβολική παραγωγή λεμφοκυττάρων.

2. Ελαχιστοποιήστε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα μπορεί να δώσει στο δέρμα μια πτυχωτή και ασταθής εμφάνιση που θυμίζει φλούδα πορτοκαλιού και βρίσκεται συνήθως στους μηρούς και τους γλουτούς. Είναι πιο συνηθισμένο στις γυναίκες από τους άνδρες, αφού τα στρώματα του λίπους, των μυών και των συνδετικών ιστών είναι διαφορετικά και στα δύο φύλα. Στις γυναίκες, το δέρμα και οι συνδετικοί ιστοί είναι λεπτότεροι ενώ το λιπώδες στρώμα είναι παχύτερο. Από την άλλη πλευρά, στους άνδρες το στρώμα του δέρματος είναι παχύτερο. Οι μηροί και οι γλουτοί είναι συνήθως οι περιοχές όπου το λίπος αποθηκεύεται σε γυναίκες, ενώ για τους άνδρες αποθηκεύεται στην κοιλιά. Η κυτταρίτιδα είναι απόλυτα φυσιολογική. Εμφανίζεται σε γυναίκες όλων των μεγεθών και επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα, το ξηρό βούρτσισμα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού κυτταρίτιδας και μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να γίνει πιο σφιχτό και να αυξήσει τη ροή του αίματος και την ανανέωση των κυττάρων.

C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Downloads\body-brushing-how-to.jpg

3. Απολέπιση
Το ξηρό βούρτσισμα μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του Η απομάκρυνση είναι η βιολογική διαδικασία του δέρματος που διώχνει το εξωτερικό στρώμα (που ονομάζεται Stratum Corneum). Νέα κύτταρα τοποθετημένα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος σπρώχνουν αυτά τα παλιά κύτταρα, τα οποία στη συνέχεια αφαιρούνται. Ένα κύτταρο γνωστό ως δεσμόσωμα λειτουργεί ως κόλλα για τα κύτταρα του δέρματος. Η κολλώδης υποζώνη αποδυναμώνει καθώς τα κύτταρα του δέρματος ωθούνται προς την Corum Stratum. Η γήρανση, οι ορμόνες και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη διαδικασία του ζευγαριού και μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία νεκρών κυττάρων. Η απολέπιση είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό το στάδιο για να βοηθήσει στην εξάλειψη της συσσώρευσης νεκρού ιστού.

Η απολέπιση μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους: μηχανική και χημική. Οι μηχανικές μέθοδοι (συμπεριλαμβανομένου του ξηρού βουρτσίσματος) περιλαμβάνουν την αφαίρεση των νεκρών ιστών του δέρματος με τη χρήση κινήσεων και λειαντικών. Από την άλλη πλευρά, οι χημικές μέθοδοι χρησιμοποιούν οξέα και διαλύματα (τόνερ, καθαριστικά, κλπ.) Για τη διάλυση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

Το στεγνό βούρτσισμα είναι ένας ευγενέστερος, ευκολότερος και πιο οικονομικός τρόπος για να ενσωματώσετε την τακτική απολέπιση στην καθημερινή σας ρουτίνα. Το στεγνό βούρτσισμα  είναι η καλύτερη  εναλλακτική λύση. Μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και οπουδήποτε, είτε είστε στο σπίτι είτε ταξιδεύετε. Πραγματικά μόνο πρέπει να επενδύσετε σε μια στεγνή βούρτσα .

4. Ενισχύσεις σε κυκλοφορία
Δεν είναι μόνο το στεγνό βούρτσισμα καλό για το σώμα μας , αλλά είναι επίσης και για το κυκλοφορικό σύστημα. Το τελευταίο είναι το ζωτικό σύστημα μεταφοράς του σώματος για το αίμα, το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά. Το στεγνό βούρτσισμα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κακής κυκλοφορίας του αίματος με την τόνωση της κυκλοφορίας, η οποία βοηθά στη διατήρηση της ροής του αίματος. Ανοίγει τους πόρους.

Αναπτύσσει τον μυϊκό τόνο
Χαλαρώνει την ένταση των μυών
Αναζωογονεί το νευρικό σύστημα
Βοηθά στην πέψη
Ανακουφίζει από το άγχος

F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΛΟΥΦΑ BLOG E-SHOP - Αντιγραφή\ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΛΟΥΦΑ BLOG E-SHOP - Αντιγραφή (2)\20180504_174818.jpg

Η Ξύλινη βούρτσα πλάτης για το μπάνιο με μακρύ αποσπώμενο χερούλι για μασάζ για όλο το σώμα και την πλάτη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο και το τρίχωμά της από ίνες κάκτου. Βοηθάει στην περιποίηση των σημείων όπου δεν φτάνουν τα χέρια σας. Ιδανική για απολέπιση καθώς απομακρύνει νεκρά κύτταρα του δέρματος. Προσφέρει στην επιδερμίδα νεανική και μεταξένια όψη. Κάνει απαλό μασάζ με διεγερτικά και αναζωογονητικά

Ένα φυσικό Υποαλλεργικό προϊόν για το σώμα. Πρώτον, θα πρέπει να αγοράσετε μία φυσική βούρτσα. Επιλέξτε μια που αποτελείται από μαλακές φυσικές τρίχες, όπως ίνες φυτών. Οι συνθετικές τρίχες όπως το πλαστικό θα είναι πολύ δύσκαμπτες και σκληρές για το δέρμα σας. Μπορεί ακόμη και να προκαλέσουν κοψίματα και μικρές πληγές στο δέρμα σας που θα μπορούσαν να μολυνθούν.

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες λαβών που μπορείτε να επιλέξετε. Ο συνηθέστερος τύπος είναι μια χειροκίνητη βούρτσα που θα σας επιτρέπει να πιάσετε τη βούρτσα. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε εύκολη και προσεκτική πρόσβαση σε δύσκολα σημεία στο σώμα σας, όπως το πίσω μέρος των γόνατων, των αγκώνων και των ώμων. Επίσης, σας δίνει περισσότερο έλεγχο της πίεσης που ασκείτε στο δέρμα.

Οι βούρτσες με μεγάλη λαβή μπορεί να είναι τέλεια για τη στόχευση της πλάτης. Ωστόσο, συχνά οι λαβές μπορούν να σπάσουν ή να αποσπαστούν. Συνολικά, συνιστούμε μια βούρτσα χειρός υψηλής ποιότητας.Πριν αρχίσετε να βουρτσίζετε, αφαιρέστε κάθε ρούχο και αξεσουάρ. Είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό στο μπάνιο σας εντελώς γυμνοί και λίγο πριν το ντους ή το μπάνιο.

• Μην αποθηκεύετε τη βούρτσα σε περιοχές όπου είναι υγρή, διαφορετικά μπορεί να συσσωρευτεί υγρασία. Εάν η βούρτσα έχει φυσικές τρίχες, η υγρασία μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη βακτηριδίων πάνω στη βούρτσα.

• Το νεκρό δέρμα θα συσσωρευτεί στη βούρτσα, γι αυτό συνιστούμε να τρίβετε τις τρίχες αρκετές φορές με ένα στεγνό πανί ή να χτυπάτε τη βούρτσα με τις τρίχες που στρέφονται πάνω σε μια επιφάνεια που πλένεται, όπως μια λεκάνη νεροχύτη, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σωματίδια του δέρματος. Προτείνουμε να το κάνετε αυτό μετά από κάθε χρήση.

ΒΟΥΡΤΣΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΞΗΡΗ ΕΝΤΡΙΒΗ Η ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ  :  THΛ.6949197830

0 Comments

M.G