ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΖΩΗΣ

%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b6%cf%89%ce%b7%cf%83

ΜΥΣΤΙΚΟ ΖΩΗΣ

F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\FOTO LIFE STOOL\images0UH69WLB.jpg

Υπάρχουν πέντε προβλήματα με την λάθος στάση στην τουαλέτα:

1)Δυσκοιλιότητα

Για πολλούς από εμάς είναι ταμπού να συζητάμε τις εντερικές μας κενώσεις, το ότι υποφέρουμε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα ή αιμορροΐδες.

Ο κανονικός  τρόπος που χρησιμοποιούμε  δεν διευκολύνει την κίνηση του εντέρου,  Ο μυς  puborectalis  περιβάλλει και πνιγεί το ορθό και  αποτρέπει την αφόδευση, ενώ  όταν βρισκόμαστε σε κάθισμα  35  μοιρών,  ο μυς χαλαρώνει τελείως και επιτρέπει την  φυσική αφόδευση των κοπράνων .

Όταν το σώμα βρίσκεται  σε κατάσταση  πίεσης , εξαναγκάσουμε τα κόπρανα να περάσουν από τον μυοσωληναριακό μυ, και αυτό προκαλεί βλάβες με διάφορους τρόπους .

Ας το παραδεχτούμε οι περισσότεροι από εμάς δεν παίρνουν αρκετές ίνες στη διατροφή μας. Είναι αλήθεια. Και δεν μπορούμε να πάρουμε όλο το νερό που χρειαζόμαστε.Αυτά τα δύο πράγματα μαζί με την ανάρμοστη στάση τουαλέτας είναι ένας κακός συνδυασμός που δημιουργεί σκληρά κόπρανα. Αυτά τα σκληρά κόπρανα είναι πολύ δύσκολο να βγούνε έξω. Ονομάζεται δυσκοιλιότητα και όλοι το έχουμε βιώσει  δυστυχώς. Η σωστή στάση αφόδευσης  βοηθά στην ανακούφιση και την αποτροπή τις δυσκοιλιότητας.

C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Pictures\2178-1200x630.jpg

2) Αιμορροΐδες

Η πολύ μεγάλη ώθηση για να βγούνε τα κόπρανα έξω, αυτή η πίεση προκαλεί επώδυνη φλεγμονή του πρωκτού κιρσού φλέβες γνωστές ως αιμορροΐδες.  Όσο κακές είναι αυτές, δεν είναι οι χειρότερες από τα δυνητικά μας προβλήματα.    ( αυτό που υπάρχει εν δυνάμει και όχι εν ενεργεία). Γνωρίζατε ότι οι περισσότερες αιμορροΐδες μπορούν να επουλωθούν χωρίς υποτροπή όταν υιοθετηθεί η σωστή στάση κατάκλισης για τις κινήσεις του εντέρου.

Οι αιμορροΐδες είναι κοινή ασθένεια. Μέχρι 50 ετών, περίπου οι μισοί από τους ενήλικες αντιμετωπίζουν κνησμό, δυσφορία και αιμορραγία που  σηματοδοτεί την παρουσία του ως Αιμορροΐδες. Οι φλέβες γύρω απο τον πρωκτό τείνει να τεντώνεται υπό πίεση και μπορεί να διογκωθεί.Τα αιμορροειδή είναι πρησμένες και φλεγμονώδεις φλέβες στον πρωκτό και στο κάτω ορθό. Τα αιμορροειδή μπορεί να προέρχονται από στρες κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου ή από την αυξημένη πίεση σε αυτά ή φλέβες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μεταξύ πολλών και  άλλες αιτίες.

3) Ασθένεια του παχέος εντέρου

Η  συχνή εξάλειψη στην τουαλέτα βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας του παχέος εντέρου. Πολλές μελέτες δείχνουν τη συγκέντρωση κοπράνων του παχέος εντέρου ως πιθανή αιτία ασθένειας όπως ο καρκίνος του εντέρου. Όταν υπάρχει συσσώρευση στο παχύ έντερο, το σώμα μας δεν μπορεί να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώμε, αφήνοντας μας χωρίς ενέργεια που θα μπορούσαμε να απολαύσουμε εάν οι ορθοί μας ήταν υγιείς . Το έντερο είναι το κύριο όργανο απομάκρυνσης τοξινών του σώματος, ωστόσο, ανάμεσα μας σήμερα, αυτό το κεντρικό σύστημα απομάκρυνσης τοξινών διακυβεύεται, όπως αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά δυσκοιλιότητας. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας εκτιμούν ότι εκατομμύρια ανθρώποι πάσχουν από χρόνια δυσκοιλιότητα (ορίζεται ότι έχουν λιγότερες από τρεις φορές την εβδομάδα) και 63 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν οποιαδήποτε στιγμή από περιστασιακή δυσκοιλιότητα.

F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\FOTO LIFE STOOL\images.jpg C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Pictures\1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc-29.jpg F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\FOTO LIFE STOOL\20180801_133629.jpg

4 )Δυσκολία ούρων / λοιμώξεις

Η ροή ούρων είναι συνήθως πιο ευκολότερη για τις γυναίκες όταν καταλήγουν σε οκλαδόν. Η κύστη εκκενώνεται ολοκληρωτικά. Η σωστή στάση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επεισοδίων της ουρολοίμωξης  τόσο στην συχνότητα όσο και ένταση.Το σκαμπό ζωής  βοηθάει στη μείωση του κινδύνου – τοξική συσσώρευση περιττωμάτων που απομένουν στο έντερό σας. Μειώνει την πίεση στις πρωκτικές φλέβες. Θεραπεύει ή προλαμβάνει αιμορροΐδες, και διευκολύνει την αποβολή και την αποδοτικότητα για να αδειάσει το έντερό σας.

5)Προβλήματα πυελικού εδάφους 

Μία από τις κύριες αιτίες αυτής της κατάστασης είναι η στάση στην τουαλέτα. Η λάθος θέση προκαλεί μια μεγάλη πίεση στην ορθοστατική γωνία του παχέος εντέρου που προκαλεί την πίεση στο κάτω μέρος του παχέος εντέρου στο τοίχωμα του τον κόλπο. Τα νεύρα του πυελικού εδάφους μπορούν να προστατευθούν με οκλαδόν για την απομάκρυνση του εντέρου. Οι άνδρες μπορούν επίσης να υποφέρουν από πυελικές διαταραχές και μπορούν εύκολα να ωφεληθούν από τη χρήση του σκαμπό ζωής ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας τους.

F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\FOTO LIFE STOOL\imagesF7E0RMXW.jpg              C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Pictures\untitledθφυγ.png

 

Η υπερβολική  πίεση που ασκείται με το  λάθος κάθισμα  ερεθίζει  τα αιμοφόρα αγγεία που περιβάλλουν το ορθό και μπορεί να οδηγήσει σε :

Αιμορροΐδες

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

Καρκίνος του  παχέος  εντέρου

Διαταραχές του προστάτη

Εκκολπωματίτιδα

Ακράτεια

Κολίτιδα

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες

Δυσκοιλιότητα

Ουρολοιμώξεις

και άλλες παθήσεις στην ευαίσθητη περιοχή του περινέου (κόλπος, ουρήθρα, πρωκτός), και άλλα που  συνδέονται με την λάθος στάση μας.

C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Pictures\untitledθο.png

Επίσης το σώμα μας , ασκεί πίεση στη  λεκάνη,  προκαλώντας την αποδυνάμωση  και την αδυναμία της ουροδόχου κύστης.Η υπερβολική εφίδρωση  θα προκαλέσει την εξασθένιση του μυοειδούς μυός, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ακράτεια.

Με το  κάθισμα  90 μοιρών  τα κόπρανα παραμένουν στο  έντερο, με αποτέλεσμα  να προκαλούν την συσσώρευση τους και να οδηγούν σε δυσάρεστη δυσκοιλιότητα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά τα κόπρανα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και μόλυνση εάν παραμείνουν στο έντερο για πολύ καιρό,  όπως  σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ( IB )  σκωληκοειδίτιδα, ασθένεια των εντέρων και ακόμη και καρκίνο του εντέρου.

Οι ασθενείς με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου έχουν τριπλάσιο κίνδυνο σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό για την εμφάνιση ισχαιμικής κολίτιδας.

Το παχύ έντερο, λόγω της λάθους στάσης  την ώρα της αφόδευσης, δεν αδειάζει όσο θα έπρεπε, συσσωρεύοντας τοξίνες. Έτσι οι τροφές παραμένουν εκεί, σαπίζουν και οι τοξίνες επιστρέφουν  στο σώμα δημιουργώντας μακροπρόθεσμα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εκεί τα κόπρανα συσσωρεύονται και δημιουργούν πλάκες, που επικάθονται στα εντερικά τοιχώματα και εκκρίνουν τοξίνες,  όπως η πτωμαΐνη  που είναι μια τοξική  αμίνη,  η οποία παράγεται από εντερικές ζυμώσεις (στο παχύ έντερο) βακτηριδίων όπως Escherichia coli.

 • Το πεπτικό σύστημα είναι το  βασικότερο  θεμέλιο ενός υγιούς οργανισμού .
 • Το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα  εδρεύουν στο πεπτικό.
 • Όταν καταρρέει το πεπτικό, καταρρέει και το ανοσοποιητικό  &  το νευρικό σύστημα.
 • Μετά την κατάρρευση του ανοσοποιητικού   συστήματος έρχονται η ασθένειες η κόπωση, συχνές λοιμώξεις, γρίπη, κρυολόγημα, αλλεργίες, τραύματα που κάνουν καιρό να επουλωθούν.
 • Μετά την κατάρρευση του νευρικού συστήματος έρχονται η κατάθλιψη, νευροπάθειες, συχνοουρία, ακράτεια, πονοκέφαλος.
 • Οι τοξίνες που συσσωρεύονται στο έντερο,  εξασθενούν το ανοσοποιητικό  σύστημα και σας αρρωσταίνουν.
 • Το σκαμπό ζωής σας βοηθάει μέσω της σωστής αφόδευσης  να φεύγουν οι τοξίνες  μέσα από το πιο σημαντικό απεκκριτικό όργανο του ανθρώπου, που είναι το παχύ έντερο.
 • Το σκαμπό ζωής  δεν είναι μόνο ένα σκαλοπάτι για τουαλέτα, είναι το σκαλοπάτι  που θα σε ανεβάσει στο σωστό δρόμο προς την υγεία και την αποτοξίνωση του οργανισμού.
 • Ο πιο φθηνός τρόπος να απαλλαγείτε από προβλήματα υγείας που δεν φαντάζεστε.
 • Το σκαμπό ζωής  μετατρέπει  την λεκάνη σας, από ευρωπαϊκού τύπου σε τούρκικη.
 • Ο άνθρωπος από την  παλαιολιθική εποχή αφόδευε μόνο σε στάση ‘’Βαθύ Κάθισμα’’ και δεν παρουσίαζε προβλήματα  υγείας όπως του σύγχρονου Ευρωπαίου ανθρώπου.

Αποτέλεσμα :   Λάθος  Στάση   Στην Τουαλέτα,  Αρρώστιες  Και  Προβλήματα

F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\FOTO LIFE STOOL\default-1464364221-175-according-to-science-you-ve-probably-been-pooping-wrong-your-whole-life.PNG.jpg  F:\FOTO BLOG LIFE RIGHT\FOTO LIFE STOOL\317fPmhs4fL._SX355_.jpg

Σωστή Στάση Αφόδευσης…Υγεία !!!

C:\Users\Pouliakakis Stefanos\Pictures\20180509_184812.jpg

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΤΗΛ.6949197830   Επικοινωνία : info@liferight.gr

0 Comments

M.G